Opintopäivät syksyllä 2020 Espoon Dipolissa

Opintopäivät syksyllä 2020 Espoon Dipolissa

Reilu kaksi kuukautta sitten pidimme Eteläisen Suomen Erityisopetus ry:n kokousta Sel. ry:n opintopäiviin liittyen ja totesimme kaiken olevan kunnossa. Pientä jännitystä oli ilmassa siitä, miten kaikki tulee menemään ja myös siitä, vaikuttaako korona-epidemia mahdollisesti meihin.

Kaksi viikkoa ennen opintopäiviä tilanne koronan suhteen alkoi näyttää huolestuttavalta. Opintopäiviin osallistujilta sekä luennoitsijoilta alkoi tulla peruutuksia. Me järjestäjät kävimme tiivistä keskustelua, mitä nyt tehtäisiin: pitäisikö siirtää tai perua koko tapahtuma? Kun alkoi näyttää siltä, että peruutusten vuoksi opintopäiviä ei voida toteuttaa suunnitellusti, päätimme siirtää tapahtuman syyskuulle. Täytyy myöntää, että siirtäminen tapahtui vielä hieman epäröiden: “Olikohan tämä nyt järkevää, olisiko sittenkin pitänyt vaan yrittää jatkaa?”

Tätä kirjoittaessa on kulunut tasan viikko siitä kun opintopäiviksi suunniteltu viikonloppu on ohi. Nyt täytyy todeta, että tapahtuman siirtäminen oli ainoa mahdollinen vaihtoehto. Tällä hetkellä tuntuu jotenkin absurdilta, että vain kolme viikkoa sitten mietimme tosissamme onko siirtäminen järkevää. Niin maailma voi hetkessä muuttua totaalisesti siitä, miten olemme sen kokeneet.

Hienoa, että olemme saaneet melkein kaikki luennoitsijat ja näytteilleasettajat siirrettyä syyskuun uuteen päivämäärään. Olemme vahvasti siinä uskossa, että syksyllä tämän kevään koettelemus on ohi ja näemme teidät kaikki jo ilmoittautuneet sekä uudet osanottajat syksyllä Espoon Dipolissa.

Sel. ry:n opintopäivät pidetään 19.–20.9. Espoon Dipolissa. Kevään ilmoittautumiset pysyvät voimassa ja siirtyvät tuohon päivämäärään ja uusia ilmoittautumisia otetaan vastaan.

Alta löytyy ilmoittautumislinkki sekä tarkempaa tietoa opintopäivistä.

Ari Enqvist

ILMOITTAUTUMINEN ON AVOINNA!
Ilmoittaudu mukaan tästä.  Ilmoittautuminen on auki 20.8.2020 saakka.

Opintopäivien osallistumismaksu on tänä vuonna 97 euroa (hinta ei-jäsenille on 120 €). Tämän lisäksi maksettavaksi tulee mahdollinen majoitus, jonka voit varata itsellesi Matkahaukan kautta. Infoa tästä alla.

OHJELMAN LÖYDÄT TÄSTÄ
Löydät ohjelman tästä.

MAJOITUS
Opintopäivien ajaksi on tarjolla edullinen yöpyminen Dipolin vieressä Radisson Blu Espoo -hotellissa hintaan 102 € / 2 hh. Ilmoita yöpymistarpeesi ja lisää viestiin myös huonekaveritoiveesi. Jos teitä on isompi porukka, yksi voi hoitaa varauksen kaikille. Varausta varten täytyy ilmoittaa osallistujien nimet sekä laskutettavien sähköpostiosoitteet ja puhelinnumerot.

Tee majoitusvaraus lotta@matkahaukka.com. Voit myös soittaa numeroon 019 278 2800/Matkahaukka Karjaa, jos tulee kysyttävää.